Een logo gemaakt voor MarcoBrugmans.nl
Logo van Marco Brugmans.nl

Onlangs (3 Februari 2021) heb ik een ‘kleine website’, MARCO BRUGMANS.NL , gelanceerd. De zognaamde ‘ONE PAGER’. Door het vele binnen zitten in deze onzekere tijden slaat de verveling toe zoals vele wel kunnen beamen. Lang geleden, ik denk wel zo’n 6 a 7 jaar, heb ik de domeinnaam MARCO BRUGMANS.NL niet meer verlengd. Ik dacht dat de zin om met een persoonlijke website te hebben en onderhouden wel een beetje over was. Een jaartje of wat later had ik daar spijt van en probeerde deze naam opnieuw te claimen. Wat denk je? Er was nog een Marco Brugmans in het land. De naam was weg…
Zo nu en dan (best wel vaak eigenlijk 🙂 ) controleerde ik of de naam misschien wel weer beschikbaar was…Dat heeft dus zo’n 7 jaar geduurd. En ineens…huh? lees ik het goed? de naam is weer beschikbaar? Ja hoor! Claimen en nooit meer loslaten. Ik heb er dus een persoonlijke website bij. Wat ik er mee wil gaan doen is nog niet helemaal duidelijk maar voor nu heb ik er een soort van een CV van gemaakt, maar het kan nog alle kanten in. Belangrijkste voor mij is dat ik mijn oude domeinnaam weer terug is bij mij! Dus waar deze website heen gaat… Houd de website goed in de gaten want het kan zomaar ineens een totaal andere uitstraling krijgen of misschien wel met hele andere informatie. Het is ideaal om de laatste nieuwe software, plugins en andere zaken op website gebied goed te testen zonder dat ik de website van DESIGNICAL om zeep help.

Zo heb je een beetje een indruk van wat je allemaal aan informatie kwijt kunt op een ‘ONE PAGER’ (of 2 pagina’s in dit geval). De naam ‘ONE PAGER’ staat in het tarieven lijstje.

ga naar: www.marcobrugmans.nl

favicon voor de website van Marco Brugmans
bij een website hoort ook een favicon. Het kleine logootje op het tablad van de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *