logo van de website van MIND HEART BALANCE
WEBSITE: MIND HEART BALANCE

Na het ontwerpen van het logo voor MIND HEART BALANCE is DESIGNICAL gevraagd om een website te creëren voor MIND HEART BALANCE! Geweldig nieuws. Een website die duidelijk maakt wat NLP -Neuro Linguïstisch Programmeren en REIKI healing inhoud en wat het kan betekenen voor u. Geert, NLP coach en Reiki behandelaar kan u helpen op diverse levels in het verrijken van het leven. Uiterlijk 1 december 2020 gaat de website MIND HEART BALANCE gelanceerd worden. Achter de schermen wordt nog hard gewerkt om de laatste puntjes op de “i” te zetten. Bookmark de website: www.mindheartbalance.nl alvast in uw favorieten en kijk regelmatig of de datum is gehaald n:). Ook ik ben oprecht geïnteresseerd geraakt in het onderwerp! Ook geïnteresseerd in een website? Ga naar het contactformulier en maak een afspraak of vraag naar een passende, vrijblijvende offerte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *